Traumák | Pánikrohamok | Stressz, szorongás | Függőségek | Rossz szokások | Egyedi ProblémákTraumák

Mária

Norwich

Először nem nagyon hittem a hipnózisban, de úgy véltem, ha nem próbálom ki, akkor nem tudom meg, milyen. Így hát megkerestem Ágit. Online tartotta a kezelést, eddig még mindig szkeptikus voltam. Amikor elkezdtük a beszélgetést és utána a hipnózist, nagyon meglepődtem az érzésektől, amiket közben átéltem. Utána úgy éreztem, hogy hatalmas, régen cipelt terhektől szabadultam meg. Azóta eltelt jó pár hét, és amikor eszembe jutnak a régmúlt dolgok, már nem váltják ki belőlem azokat a fájó érzéseket, mint az Ágival való kezelés előtt. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom.

Vivien

Ferndale

Az elején kicsit szkeptikusan álltam a hipnoterápiához, de már az első alkalom segített, hogy az életemet megkeserítő gyerekkori traumáimat el tudjam engedni. Hamar fel tudtam oldódni, ami Ági nagyon kedves személyisége mellett nem volt nehéz. Mindenkinek ajánlom, aki bármiféle traumával küzd, biztos vagyok benne, hogy Ági segít őket feldolgozni.

Ági

Worcester

Áginál voltam hipnoterápián. Szkeptikusan mentem hozzá, mert már előtte kipróbáltam többféle kezelést, amik csak ideig-óráig segítettek a nagyon mélyen elnyomott gyerekkori traumákon. Az első kezelés után, ami hihetetlenül megterhelő, de közben felszabadító volt, elértem azt, amit évek óta nem tudtam: a felszabadultság érzését. Ürességet éreztem, és hiányt: a fájdalom hiányát, amit évek óta nem éreztem. Életem legjobb döntése volt Ágit felkeresni.

Zita

Lancing

Ágit úgy ismertem meg, hogy egy gyermekkori traumával kapcsolatos posztom kapcsán írt nekem. Hamar kiderült, hogy sok közös van bennünk. Nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy hipnoterapeuta, hiszen a hipnózist eredményes traumaterápiaként tartják számon. Az online találkozónk két órán keresztül tartott. Felesleges volt az a félelmem, hogy kontrollvesztettnek fogom érezni magam. Végig tudatomnál voltam, inkább egyfajta kettős tudatállapotként írnám le a hipnózist. A szüleim bántalmazó viselkedése kapcsán kialakult alkalmatlanság, kiszolgáltatottság, tehetetlenség érzéseimet vittem be a sessionbe. Áginak köszönhetően újra tudtam játszani a bevitt élethelyzeteket, és megerősödve, szorongásmentesen jöttem ki a másik oldalon. Ágit kedves embernek és lelkiismeretes szakembernek ismertem meg, csak ajánlani tudom.

Zoltán

Swindon

A terápia sokat segített, azon túl is, amit reméltem. Egy gyermekkori trauma miatt fordultam Ágneshez, s már az első kezelés után jóval könnyebbnek éreztem magam, nem volt bennem a múltbeli seb okozta fájdalom. Azóta voltak akadályok, de sokkal könnyebben tudok megoldást találni rájuk, vagy könnyebben engedem el őket, míg azelőtt képes voltam hetekig kattogni rajtuk. Szívesen ajánlom bárkinek, akinek vannak múltbeli sérelmeken vagy képzelt betegségeken alapuló, szorongásos gondjai.

Rozália

Stroud

Találkozásom Ágival újabb kapukat nyitott meg számomra. Egy gyermekkori traumát dolgoztunk fel, aminek megoldására ilyen formában soha nem gondoltam volna, de épp ezért vannak az ilyen segítő lelkek, mint Ági is. Hálás vagyok mindazért, amit a kezelés nyújtott. A legfontosabb: ha egyedül nem megy, kérni kell a segítséget.

Kati

London

Már régóta foglalkoztatott a hipnoterápia, amikor szembejött velem Ági hirdetése. Isteni jelnek tekintettem, és nem is csalódtam. Fantasztikus élmény volt, és még ha sírtam is a kezelés alatt, azok tisztító könnyek voltak, aztán pedig úgy éreztem magam, mint aki újjászületett. Mindenkinek ajánlom, aki változtatni szeretne, vagy csodálatos dolgokat megtapasztalni.

Gyöngyi

London

Ágnes egy 30 éve húzódó probléma leküzdésében segített nekem. Megmutatta, hogyan tudom irányítani az elmémet, és hogyan tudok megszabadulni egy régen berögzült, ártó mondat tartós negatív hatásaitól. Köszönet neki. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Anita

Watford

Ágnes terápiáját csakis ajánlani tudom. A lányom miatt vettük igénybe a hipnoterápiát, mert volt a múltból nála néhany fájó történet, amiket nem tudott lezárni és elengedni. Az első kezelés után nagy változások történtek. A kezelés elején a lányom nem tudta elengedni magát, és nevetett, de pár perc múlva ellazult, és átadta magát a folyamatnak. Azóta a nagypapa halálát is feldolgozta, és megszűnt a hajhúzgálás, amit addig magával csinált. Ágnes nagyon kedves és türelmes volt, és nagyon kellemes a hangszíne. Szóval bátran vegye őt igénybe mindenki, aki problémával küzd.

Anett

London

Eltelt három nap. Olyan jó érzés úgy élni a napjaimat, hogy a jelenben élek! Pozitívan megváltoztattad a gondolkodásomat, és a múltbeli eseményeimre sikerült végre más szemszögből ránéznem. Csak egy pillanatra még visszanéztem a múltba, és megmondom őszintén, nem tudom szavakba önteni, amit érzek. Csak mosolygok, nincs gyomorgörcs, nincs önmarcangolás és rágódás. Felszabadítottál. Köszönöm szépen a munkádat és az idődet, nagyon sokat segítettél, és szívből foglak ajánlani!

Róbert

Rushden

A leghatásosabb lélekmentő, amihez még hasonlót sem láttam. Nagyon sok gyötrelmen mentem keresztül, amit szó szerint csoda, hogy túléltem. Igazi "life-changing" trauma az, amin egyetlen alkalom képes volt segíteni. Végtelenül hálás vagyok, hogy elém ugrott a semmiből a megoldás, fantasztikus eredményt hozott nekem. Visszakaptam az életemet, és napról napra boldogabb vagyok. Tele vagyok tervekkel, és energiával, hogy meg is valósítsam őket. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!

Izabella

Bristol

Sokáig azt hittem, teljesen normális, ha néha szorongást, félelmet keltenek bennem egy bizonyos múltbeli esemény emlékei. Ágneshez akkor fordultam, amikor rájöttem, hogy számomra ez csak szélmalomharc, amelytől nem tudok szabadulni. Az Ágnessel való első találkozás pozitív energiával töltött fel, bizalmat és biztonságérzést keltett bennem. Évekig áldozatként tekintettem magamra, viszont az első szesszió segített olyan módon megközelíteni az eseményeket, amely rávilágitott a történtek pozitív oldalára, és ettől bátorságot nyertem, hogy kitörjek a burokból. Nehezemre esik szavakba önteni azt a nyugalmat és jó érzést, amellyel feltöltődtem a szesszió során. Ágnes nagyon sokat segített, és most már tudom, kihez forduljak, ha szükségét érzem.

György

Budapest

Nekem nagy felismerést hozott az Ágival való munka! A felismerés után el tudtam engedni a gyermekkori sérülésem, amihez évtizedek óta „ragaszkodtam”. Meggyőzőnek találtam, hogy a változás nagyon gyorsan érezhető volt, mintha szó szerint terhet tettem volna le a vállamról, megkönnyebbültem az ülés után.

Zsolt

Gateshead

Mivel több általam kedvelt, pozitív gondolkodásra buzdító előadó is támogatja a hipnoterápiát, örültem Ági hirdetésének, és kaptam az alkalmon, hogy kipróbáljam a módszert. Ági segítségével nem csak megszabadultam egy gyerekkori traumától, hanem erős önbizalomra is sikerült szert tennem. Mindenképpen ajánlom a hipnoterápiát, hihetetlen, mire képes milyen rövid idő alatt.

Csaba

Bristol

Sok tehetetlen dühvel és gyűlölettel éltem együtt olyan emberek iránt, akik oda juttattak, ahol vagyok. Annak ellenére, hogy ők már nem élnek, tetteik következményei máig hatnak, és sehogy sem tudtam ezeken túltenni magam. A kezelés nem minden része volt könnyű, de az azóta eltelt egy hét alatt csendben a helyükre kerültek dolgok, és sok minden megváltozott az életemben. Lezárást, megbékélést, megnyugvást kaptam, és egy olyan lelki egyensúlyt, amilyenre soha életemben nem volt még példa. Köszönöm Ági!

Mónika

London

A hipnoterápiáról jókat olvastam, eleinte mégis szkeptikus voltam. Olvastam, hogy sokaknak bevált, de nem értettem, hogyan működik. Amolyan “miért ne próbáljam ki” alapon jött, hogy belevágjak, mert nem éreztem jól magam érzelmileg. Ágit választottam, mert a honlapján szimpatikusnak tűnt. Jó választás volt, nagyon jó szakember, ezen kívül kedves és megértő. Feldolgoztunk egy régi, fájó veszteséget, és az önbecsülésem is kapott egy kis lendületet. Nagyon örülök, hogy belevágtam, mert jó hatást gyakorolt az életemre. Szóval mindenképpen érdemes belevágni, ha gondod van, amit nem tudsz megoldani egyedül.

Krisztina

United Kingdom

Mindig is érdekelt a hipnoterápia, és amikor megláttam Ágnes hirdetését, nem volt kérdés, hogy kipróbálom. Azt tudtam, hogy a problémáim a gyerekkoromra nyúlnak vissza, de azt nem tudtam, hogy ennyire meghatározták az életemet, és a gyerekeimmel való kapcsolatomat. Sírtam a terápia alatt, de ezek tisztító könnyek voltak. Azóta sokkal könnyebb minden, és csak ajánlani tudom Ágnest.

Pánikrohamok

Szilvi

Manchester

Ágnes segített, mikor úgy éreztem, úrrá lesz rajtam a pánikroham. Azonnal megtalálta velem a közös hangot, pár perc alatt elérte, hogy kényelmesen érezzem magam vele az egész terápia alatt. Egy alkalommal rengeteget segített a problémámom, hálás vagyok, és tudom, kihez fordulhatok legközelebb bizalommal.

Dóri

Watford

Szorongás és pánikrohamok miatt kerestem fel Ágit. Nagyon jólesett, hogy normális, értelmes embernek tekintett, akinek vannak ugyan nehézségei, de azok helyrehozhatók. Már az első alkalom után éreztem a javulást. Szóval mindenképpen érdemes belevágni! Sok sikert hozzá mindenkinek, aki hipnoterápiára készül!

Judit

Koper

Pár hónappal ezelőttig nem volt problémám a mentális egészségemmel, így először azt sem tudtam, hol keressem a segítséget. Egy Facebook csoportba írtam, hátha tud valaki ajánlani szakembert, így találtam meg Ágnest. Eddig három alkalommal találkoztunk online, és máris olyan mértékű fejlődésen mentem keresztül, hogy nyugodt szívvel és lelkesen tudom ajánlani Ágnest bárkinek, aki pánikbetegségtől, szorongástól, rossz közérzettől szenved, vagy akár csak egy kis támogatásra lenne szüksége ebben a rohanó és kaotikus világban.

Zoltán

Kettering

Ágnest azután kerestem meg, hogy másodszor is bekerültem a kórház sürgősségi osztályára. Végső kétségbeesésemben fordultam hozzá. Éjjelente pánikrohamaim voltak, hideg verítékkel, mellkas szorítással, álmatlansággal. Ágnes nyugodt, emberközpontú környezetben feltérképezte a problémám, és kezdődött az utazás a pszichémbe, aminek nagy megkönnyebbülés lett a vége!!! Köszönöm Ágnes!

Gábor

Brierley Hill

Eleinte bizalmatlan voltam a hipnoterápiával szemben, de Ági hirdetése felkeltette a figyelmemet, mert a pánikroham is szóba került benne. Én már nagyon régóta küszködtem ezzel a betegséggel, ami elsősorban vezetés közben jött elő. Már az első alkalom után megkönnyebbülést éreztem. A pánikbetegségem hátterében rengeteg sérülés húzódott meg, de Ági segítségével sikerült feldolgoznom őket. Azóta voltam egyedül az autópályán, és végre semmi gond nem volt. Ordítottam egy nagyot örömömben!

Viktor

Cambridge

Ágit egy Facebook hirdetés alapján ajánlották nekem, és utólag azt mondhatom, hogy szerencsés vagyok emiatt. Már az első terápián kiderült, hogy személyre szabott, irányított meditációval jelentős eredményeket lehet elérni, méghozzá gyorsan. Azonnal hatalmas tehertől szabadultam meg, és nagy megkönnyebbülést éltem át. Mindenki másnak is csak ajánlani tudom, hogy vágjon bele, és lehetőleg ne csak akkor, amikor már nagy a gond. Sok sikert mindenkinek, és köszönet ezúton is Áginak!

Stressz, szorongás

Györgyi

Sutton-in-Ashfield

Az elmúlt évek felgyülemlett feszültsége miatt kerestem fel Ágit, letört voltam és szorongtam, olykor sírógörcsök törtek rám. A kezelés egy beszélgetéssel kezdődött, ahol mindent kimondhattam, ami a lelkemet nyomta. Ági ezután egy nagyon kellemes, meditatív állapotba juttatott, amiben az utasításait követve megválaszoltam magamnak mindent, illetve megtanultam kontrollálni az érzelmi kilengéseimet. Nagyon sokat segített a kezelés, még egyszer köszönöm Áginak.

Dia

Bristol

Ebben az évben éreztem először, hogy szakemberhez fordulnék a problémáimmal. Ágnes hirdetését a Facebookon találtam, és örültem, hogy gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, mert nagyon kíváncsi voltam, milyen is a hipnoterápia. Már az első alkalom után jobban éreztem magam, és azóta folyamatos javulást tapasztalok a szorongásaimban. Ágnes terápiája segít, hogy megnyugodjak, és a múltbéli tapasztalataimat más perspektivából lássam, illetve megtanultam jobban hallgatni a vágyaimra, ahelyett, hogy külső kényszer alapján cselekednék. Nagyon hálás vagyok a segítségéért, és mindenkinek ajánlom!

Ildikó

Swindon

Azért mentem el Ágihoz, hogy kiszakadjak az évek óta tartó játszmázásból a fiammal. Azt reméltem, hogy ha én máshogy reagálok, akkor a válaszreakció is más lesz, és más irányt vesznek a dolgok. A kezelés közben tisztáztuk, hogy mi kinek a felelőssége, és ami nem az enyém, azt letettem, így utána már más szemlélettel reagáltam. Már nem én akartam megküzdeni a gyerekem problémáival helyette, hiszen felnőtt ember, és a saját életéért most már ő a felelős. Egyszerűen nem válaszoltam a zsarolásaira, nem győzködtem tovább arról, amit én helyesnek tartok, és nem akartam mindenáron „jobb belátásra” bírni. Ezen több esetben is annyira meglepődött, hogy nem folytatta az érzelmi zsarolást, fenyegetőzést, amikkel előtte mindig próbálkozott a végtelen viták során. Nagyon kellemes tapasztalat volt, hogy át tudom rendezni az érzéseimet a hipnózis segítségével, és utána sokkal könnyebben birkózóm meg a kihívásokkal. Sok múltbeli tehertől megszabadultam, és sok mindent megértettem önmagammal kapcsolatban. Hála és köszönet Áginak, aki segített ebben.

Réka

Budapest

Munkahelyi stressz kezelésében volt szükségem segítségre, ezért próbáltam ki a hipnoterápiát. Kínzó fejfájással, teljesen kimerülten, feldúltan érkeztem Ágihoz, és egy óra hipnózist követően feltöltődtem, kisimultak az idegeim, a fejfájásom pedig teljesen elmúlt. Azóta a munkahelyi nyomást is jobban viselem. Hálás vagyok a segítségért!

Vivien

Bournemouth

Ágnes terápiája életem legjobb döntése volt. Szorongással, depresszióval kerestem fel, és a kezelés óta sokkal jobban vagyok. Nem tud felidegesíteni semmi. Ha jönne rossz gondolat, pár perc és el is megy. Életemben először nem rágódok a problémákon, és mindenkire szeretettel gondolok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tünde

Brierley Hill

Az elején nagyon szkeptikusan álltam a hipnoterápiához, de már az első alkalom segített, hogy a bizalmatlanságomat, a félelmemet és az önbizalomhiányomat leküzdjem. Nem vagyok egy nyitott személyiség, de Ágival hamar fel tudtam oldódni. A kezelésnek köszönhetően érezhetően nőtt az önbizalmam, és nagyobb bizalommal fordulok a környezetem felé is. Bátrabban teszek meg olyan dolgokat, amiktől korábban féltem. Csak ajánlani tudom a terápiát mindenkinek.

Nóri

St Helens

Ági gyerekkortól eredő krónikus depressziót és évtizedek alatt felhalmozódott szorongást hozott rendbe. A testem foggal-körömmel tiltakozott az ellen, hogy kitegyem a lábam a szobámból, a viszketéstől a tüdőgyulladásig mindenféle tünetet produkált, hogy ne menjek emberek közé, csak csendben utáljam magam az ágy sarkában. Három kezelés úgy változtatta meg a mindennapjaimat, hogy nem találom a szavakat. Az önutálat, az „úgysem vagyok rá képes” érzés nagyon gyorsan oszlott el, hirtelen azt sem tudtam, mit kezdjek ezzel a rengeteg pozitív energiával. Az első beszélgetés után még nem éreztem változást, csak azt, hogy jólesett a terápia. A második után azt éreztem, hogy rátapintottunk valamire. A harmadik alkalommal ezt a valamit bontottuk ki, és azóta minden pozitívan változik, pedig a körülmények ugyanazok, csak a lelkem gyógyult meg. Ha neked is van megoldandó problémád, ne gondolkodj sokat, minden percért kár, amit a szenvedés elvesz tőlünk.

Csilla

Reading

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a hipnoterápiát, nagyon pozitív élmény volt. Utána is még sokáig meditatív állapotban voltam, jelenlétben. Sok mindenre sokkal jobban ráláttam, mint eddig, és sok mindent el tudtam engedni. A munkahelyemet is elengedtem végre, most már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és nyitott, optimista, pozitív vagyok a jövő felé.

Lóránt

Birkenhead

Nagyon régóta küzdöttem magammal és az érzéseimmel, nem találtam a helyemet a világban. Nehéz volt kimennem a házból, mert féltem az emberek minden reakciójától. Ági már az első találkozás során nagyon sok mindent megértetett velem, és segített visszaszereznem az önbizalmamat. Megtanultam az érzéseimet kezelni, és sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. A gondolatok és a múltam, ami régen nyomasztott, ma már csak semleges emlék.

Alexa

Wokingham

Személyesen látogattam meg Ágnest, aki őszinte kedvességgel és vendégszeretettel fogadott otthonában. Már az első pillanattól nyugalom és melegség töltött el, és bizalommal meséltem neki a problémáimról. A terápia nagyon kellemes volt, és teljesen más emberként tértem vissza a jelenbe. Nagyon hasznos volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vivien

Wantage

Egy ideje fennálló szorongás miatt kerestem fel Ágit, aki előtt rögtön meg tudtam nyílni, és őszintén beszélni az érzéseimről. Ági segített meditatív állapotba kerülni, ahol előhívtuk a félelmemet, és elbeszélgettünk vele. Ez meglepően mély érzéseket hozott elő belőlem, és választ kaptam egy csomó kérdésemre, ami segíti a jelenlegi énem újjáépítését. Megnyugodtam, máshogy látok dolgokat, magamat. Tudom, hogy hosszú út áll még előttem, de elindult egy folyamat. Még egyszer köszönöm Ági segítségét, és hogy merhettem önmagam lenni előtte!

Függőségek

Brigitta

Bristol


Már régóta érdekelt, hogy működik a hipnoterápia. Még sosem próbáltam, viszont hiszem, hogy minden agyban dől el. Az én esetemben majdnem 2 órán át tartott az ülés, célom a dohányzásról való leszokás volt. Megérte a 2 órát erre áldoznom. Az ülés első felében régebbi családi konfliktusokat oldottunk, aztán vezetett meditációs gyakorlathoz tudom hasonlítani, ami történt. Végül is mindegy, hogy nevezzük, leszoktam egy csapásra. Nem érzem szükségét, nem merül fel bennem, hogy de rágyújtanék, nincs sóvárgás. Amit még észrevettem magamon, hogy azóta egyenesebben járok, kihúzom magam. Ez régóta vágyam volt, zavart már a görbe hátam. Köszönöm, és csak ajánlani tudom Ágit.

Betty

London


Ágival a véletlen hozott össze, és talán a legjobbkor. Nagyon sokat köszönhetek Áginak az alkohollal való kapcsolatom leküzdésében. Már az első kezelés után érezhető volt a változás, így igazából csak három kezelésre volt szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Ági nemcsak remekül érti a dolgát, de nagyon figyelmes, melegszívű és kedves is. Őszintén csak ajánlani tudom!

Erika

Chester

Ágit az érzelmi evésem miatt kerestem fel. A terápia után szinte azonnal különös nyugalmat éreztem, pozitív értelemben, ami azóta is tart, csak már kezdem megszokni. 🙂 Az a sok hang eltűnt a fejemből, és ami megdöbbentett, hogy az evés kényszerem szinte azonnal nagy mértékben csökkent! Még most is eszembe jut, hogy egyek többet, de nagyon könnyen meg tudom állni!!! A súlyom is elkezdett csökkenni, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

Rossz szokások

Anita

Bristol


Egy barátnőm ajánlotta Ágit, és mivel kíváncsi voltam, milyen lehet a hipnoterápia, kértem időpontot. Egy rossz szokásomtól: a körömrágástól szerettem volna megszabadulni. Igazából semmilyen "fordult velem a világ" érzésem nem volt utána, de kellemes volt a beszélgetés, és tetszett a hipnózis. Másnap viszont azon kaptam magam, hogy eszembe jutnak elhangzott mondatok, amikre az Ágival való találkozás előtt nem is gondoltam. Vagyis egyfajta szemléletváltás történt bennem, amit napról napra egyre mélyebbnek érzek. A körömrágástól egy alkalom után sikerült megszabadulnom. Ezúton is köszönöm a segítséget!

Egyedi Problémák

Csont Attila

Budapest


Évek óta küzdök kisebb beszédproblémákkal (dadogás). Voltam nagyon sok szakembernél, logopédusnál, pszichológusnál, hogy rájöjjek, miért "ragadnak be" néha a szavak. Ágit is ezért kerestem meg, hogy megoldást találjunk a problémámra. Már 2 alkalom elegendő volt ahhoz, hogy 80%-kal csökkenjen a dadogásom, a maradék 20% pedig már közel sem frusztrál annyira, mint régen. Nagyon nagy sikerélmény, mikor a környezetem is megerősít abban, hogy látványos a fejlődésem.

Csont Attila

Orsi

Preston


A lányom most 9 éves, körülbelül 2 éves kora óta autoimmun betegséggel küzdött, ami a lábában ízületi gyulladásként jelentkezett, az okát nem tudták megállapítani. Rengeteg mindent megpróbáltunk a gyógyulása érdekében: gyógytorna, úszás, aromaterápia, diéta, krémek, stb. Most már múlt időben írok róla, ugyanis egy kezelés után a lányomat kicserélték. A terápia után kijelentette, hogy meggyógyult, az energiaszintje megváltozott, sokkal boldogabb, és kiáll önmagáért, amit korábban nem tett meg. Elmúltak a fájdalmai, nem sántít, szépen sétál, szalad, ugrál. Ági csodát művelt, őszintén csak ajánlani tudom őt! Hálásan köszönöm!


Kapcsolat


Telefonon: +44 7873 830791
instanthipno@gmail.com